Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 266 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 5+2 félszoba
Telek terület 744 m²
Parkolás van, nem meghatározott
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: kitűnő
Épült 1990
Épület szintje 3
Energetika nincs
II/A ker. Budaliget rendezett utcájában eladó a kilencvenes évek közepén műszakilag igényesen megépített, jól karbantartott, akár több generáció együttéléséhez is ideális családi ház. Hasznos területe 3 szinten 266 m2. Az alsó szinten a 2 gépkocsi beállására alkalmas garázs és néhány kiszolgáló helyiség mellett egy teljesen szeparált 45 m2, irodának is használható, összkomfortos lakás található, mely alkalmas vendégeknek, nyugalmat igénylő idős családtagoknak, vagy akár kiadásra is. A felső két szint összesen 4 + 2 fél szobája beosztását tekintve ideális tizenéves gyermek/eket nevelő családok számára. A házban összesen 2 konyha, 3 fürdőszoba van és plusz 2 WC, kézmosóval.

Gépkocsibeállás automatizált kapukkal, kényelmes, széles, nem meredek behajtóval. Az ingatlan előtt további 3 gépkocsi beállására alkalmas hely került kialakításra. A biztonságot riasztó és füstjelző berendezés szolgálja, rádiókapcsolatos távfelügyelettel. A kert üdeségét gazdaságos öntözőrendszer biztosítja a legforróbb nyári időszakban is.

Rendezett kert, díszcserjékkel és néhány termő gyümölcsfával. Az itthoni sportolást kosárpalánk és fedett kerti ping-pongozó szolgálja. Utóbbi jól használható kerti összejövetelek vendéglátásához is. A 18 m2-es, leárnyékolható terasz közvetlen kertkapcsolatot teremt a nappalihoz. A terasz alatt 10 m2 zárható kerti szerszámoskamra került kialakításra.

A környék ideális sétáló, kiránduló hely, a pilisi parkerdő túraútjai családi kirándulásokhoz 5 perc séta távolságra. Számos ötletes játszótér áll a gyermekes családok rendelkezésére. Szervezett és hobby sportoláshoz a közeli új, korszerű Gyarmati Dezső uszoda és mögötte a sportpálya elérhető. Bevásárlási lehetőségek széles választékban 5-10 percnyire. A környék óvodákkal, iskolákkal jól ellátott. Francia iskola gyalogosan, amerikai autóval 10 perc a háztól. Tömegközlekedés 300 m.

Kérem keressen bizalommal!

Ár

Irányár 168 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Partners Kft
Név BH Újbuda
Telefon +36 70 944 Mutasd
Email bh.ujbuda@ Mutasd