Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 126 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 943 m²
Komfort összkomfort
Fűtés vegyes
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1982
Épület szintje földszint + tetőteres
Közműállapot csatorna: utcában
gáz: utcában
villany: bekötve
víz: utcában
Energetika :
Telek típusa
Szeretné a dolgos hétköznapokat egy csendes, nyugodt helyen kipihenni? Ha igen jöjjön el, nézze meg ezt a meglepetés házat, mely akár két generáció részére is alkalmas.

Az ingatlan 943 m2-es, kerítéssel kőrbe kerített, parkosított telken helyezkedik el, de van lehetőség gazdálkodásra, vagy hobbikert kialakítására is. Több melléképület segíti a tárolást.
Garázs jelenleg nincs, de megoldható, az udvaron azonban több gépkocsi beállására van lehetőség.

A 126 m2-es ház beton alappal, fa födémmel téglából épült, melyet tulajdonosa folyamatosan ápol és karbantart. Az egyik lakás 90 m2, míg a másik lakás 36 m2. A nagyobb lakás kétszintes, míg a kisebb lakás földszintes kialakítású. A lakások fűtése vegyes tüzelésű kazánnal, és hűtő-fűtő klímával megoldott, míg a meleg vizet bojler biztosítja. A szigetelésnek, és ház kialakításának köszönhetően igen alacsony rezsivel rendelkezik.

Az ingatlan vízellátása fúrt kútról, házi vízmű rendszerrel megoldott (bevizsgált). A vezetékes vízrendszer is ki van építve, és ha igénylik beköthető.

A környék ellátását több kisebb üzlet, és közelben lévő Auchan, Tesco, Bauhaus, Diego, bevásárló központok biztosítják. Közlekedése jó. Iskola, óvoda, könnyedén elérhető távolságban található.

Jöjjön el, nézze meg és álmodja tovább.

Ár

Irányár 28,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Rózsa-Mix Ingatlan
Név Rózsa Éva
Telefon +36 70 882 Mutasd
Email rozsamix@ Mutasd