Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 170 m²
Építési állapot használt
Építési mód könnyűszerkezetes
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 8911 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült 2006
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: nincs
gáz: nincs
villany: bekötve
víz: nincs
Energetika :
Telek típusa
Még mindig keresi álmai otthonát?
Ha igen, jöjjön el, nézze meg ezt a kellemes hangulatú, ősfákkal körülölelt, saját halastóval rendelkező igazi otthont. Az ingatlan Budapesttől kb félórányira található, és akár gépkocsival, akár közlekedési eszközökkel könnyedén elérhető. Igazi édenkert.

A közel 1 hektáros területen elhelyezkedő ház 2006-ban épült, könnyű szerkezetes megoldással, dupla szigeteléssel, így igen alacsony rezsivel rendelkezik. A ház 170 m2-es, jó elrendezésű, és a további, - jelenleg nem használt- helyiségek bevonásával két generáció részére is alkalmassá tehető.

A lakásba belépve terasz kapcsolatos amerikai konyhás nappaliba érünk, melyet a kandalló és a tágas tér igen hangulatossá tett. Innen nyílik a három külön álló hálószoba, a sarokkádas fürdőszoba wc-vel és a külön wc. Igen hangulatos a konyha szigettel kialakított beépített konyha, mely a vételár részét képezi. A konyharész mellett egy közlekedő köti össze a lakást a garázzsal. Ezen közlekedőből nyílnak a kamrák, a mosókonyha, és egy nagy, még befejezetlen helyiség. Ezen részen van lehetőség további bővítésre. A beépített nagy tükrös gardróbszekrény a vételár részét képezi, míg az egyéb bútorok alku tárgya.

A házhoz tartozik egy 28 m2-es fedett terasz, egy szintén fedett kerti sütögető, 39 m2-es fedett gépkocsi beálló, valamint egy 35 m2-es, két gépkocsi részére alkalmas garázs. Az ingatlanra elektromos, távirányítóval működtetett kapun juthatunk be, és a tulajdonosok kényelmét szolgálja, hogy a garázsajtó is elektromos, távirányítóval működik. A kb 20 m2-es tároló kerti eszközök és gépek tárolására kiválóan alkalmas. Az ingatlan kerítéssel körül kerített. A ház körüli rész térkővel burkolt, így akadálymentesen kényelmesen használható.

A ház fűtését fafűtéses kandalló és hűtő-fűtő klíma biztosítja, melyet a fürdőszobában törölköző szárítós radiátorral egészítettek ki. Mivel a közművek közül csak a villany kiépített, így a meleg vizet bojler biztosítja. Elektromos kazán beépítésével azonban a fűtés és a meleg vízellátás is kényelmesebbé tehető.
Jelenleg nincs kiépített vezetékes vízhálózat, így az ingatlan víz ellátását házi vízművel ellátott – bevizsgált – fúrt kút biztosítja.

A közlekedést az ingatlantól karnyújtásnyira lévő buszmegállóból induló több buszjárat biztosítja akár Budapest, akár más irányba szeretnénk eljutni.

Érdemes megnézni, hiszen a város zajától elszakadva itt kényelmesen biztonságban és nyugalomban élhet. Horgászoknak is kiváló, hiszen a saját halastavában telepített nagy halat is foghat. Biztos a sikerélmény. A terület nagyságát és helyzetét kihasználva gazdálkodásra is alkalmas.

Jöjjön el, nézze meg, hogy beleszerethessen

Ár

Irányár 75 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Rózsa-Mix Ingatlan
Név Rózsa Éva
Telefon +36 70 882 Mutasd
Email rozsamix@ Mutasd