Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 670 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód tégla
Szobák száma 6 szoba
Telek terület 2600 m²
Parkolás van teremgarázs
Komfort luxus
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: luxus
belül: luxus
Épült 2010
Épület szintje 1
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Eladó Luxusvilla Solymáron Csodás panorámával!
A 2160 nm-es telekre épült klasszikus stílusú ház Solymár Kerekhegyen, 1 km-re Budaligettől található. A környék exkluzív, csendes.

A ház nettó területe 670 nm.

A földszinten, valamint az emeleten egyaránt 3-3 háló, 2-2 fürdő, 1-1 nappali, és 1-1 konyha található. A földszinti lakrészhez továbbá medence is tartozik, az emeleten pedig egy 150 nm-es teraszról nyílik csodás kilátás a pilisi hegyekre.

A ház maga 8 éve teljeskörűen fel lett újítva, a földszint teljes átalakításon esett át. A tetőre napkollektorok lettek felszerelve, valamint a földszinti kandalló is be van kötve a rendszerbe, így meleg vizet készít. A kert rendszeresen gondozva van kertész által, öntözőrendszer lett kiépítve.

Két garázsba összesen négy autó tud beállni, de a kertben is van kinti kocsibeálló. Az alagsorban a garázsokon kívül van mosószoba, szauna, két nagyobb szoba, egy kazánház, valamint egy nagyobb- és egy kisebb tárolóhelyiség.

Közlekedés a környéken: öt található a 157-es busz végállomása, mely Hűvösvölgyig közlekedik.

Az ingatlan ára: 360.000.000 Ft

Classic style house built on a 2160 sqm land is offered for sale or to rent in Solymár Kerekhegy. The house is located 1km from Budapest in an exclusive, wealthy neighborhood. Bus 157 terminates at the end of the street and runs to Hűvösvölgy. The net floor space of the house is 670 sqm. Two garages offer parking places for 4 cars. Other than the garages the basement involves utility rooms, storage rooms, and a sauna. The ground floor and upstairs each involves 3 bedrooms, 2 baths, 1 living room, and 1 kitchen. A large pool belongs to the main floor and a 150 sqm terrace to the upstairs apartment from where the breathtaking scenery is revealed.

The house is sold or can be rented either in one or the two apartments separately. In the latter case, the staircase and the lobby will be in undivided use, the rest can be fully separated. The house was completely renovated 8 years ago, solar panels have been installed.

Ár

Irányár 360 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Budapest Home IngatlanIroda
Név Kállai-Balogh Regina
Telefon +36 20 444 4988,+36 30 290 Mutasd
Email kallai.balogh.regina@ Mutasd
kétgenerációs