Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege házrész
Belső terület 200 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 860 m²
Parkolás van teremgarázs
Komfort luxus
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült 1997
Épület szintje 2
Energetika nincs
Terasz 60 m²
III. ker. Testvérhegyen található újszerű állapotú, igényes, elegáns házrész gyönyörű, önálló kerttel, kerti szaletlivel, dupla garázzsal eladó!

Lokáció: Testvérhegy, Jablonka utca

Az ingatlan jellemzői: A ház 1997-ben épült, majd 2012-ben teljes felújítása és korszerűsítése megtörtént, modern külsőt nyert és napkollektorral is felszerelték. Az emeleti és a földszinti lakás (és a földszinti lakáshoz tartozó garzon) teljesen külön megközelíthető és műszakilag is teljesen önálló. A teljes teleknagyság 1320 nm, melyből az eladó ingatlanhoz tartozik 850 nm-es önálló kert.

Az eladás tárgyát képező házrész a földszintet - illetve a telek lejtéséből adódóan - a garázs szintet foglalja magában.

A földszinten található egy 141 nm-es nappali + 3 hálós lakás 60 nm-es terasszal,
a garázs szinten pedig egy közel 30 nm-es garzon lakás/iroda, a dupla garázs (29,4 nm), kazánház.

Az ingatlan megjelenése modern, letisztult, az elegancia és a praktikum jellemzi, állapota kiváló, felújítást nem igényel.

A földszinten elhelyezkedő lakás beosztását gondosan megtervezték, a közösségi terek és a hálószobák jól elkülönülnek egymástól, a lakásfunkciók jól szervezettek.

Az impozáns, működő kandallóval díszített nappali egy légtérben található a 26 nm-es, Siemens és Bosch gépekkel felszerelt konyha-étkezővel, „álomkonyhával.” A nagy üvegfelületekkel rendelkező, napfényes nappaliból közvetlenül kimehetünk a burkolt teraszra és a díszfákkal, bokrokkal ékes kertbe, ahol egy kellemes kerti sütögető található.

A lakás bejáratához közel helyezkedik el a dolgozó, a hálószobák a közlekedő folyosón keresztül érhetők el és saját beépített gardróbbal rendelkeznek. A lakásban 2 fürdőszoba található.

Az alsó - garázsszintre - a lakáson belül, lépcsőn és a kertből is lejuthatunk. Itt található a kis garzon lakás, a kazánház és garázs.

Extrák: Napkollektor, légkondicionáló, padlófűtés, elektromos redőnyök, automata öntözőrendszer, riasztó, kandalló, kerti szaletli

Az ingatlan rendkívül igényes, az elkészült fotók csak részben adják vissza a hangulatát, feltétlenül ajánljuk a személyes megtekintést is!

Várom érdeklődésüket, állok rendelkezésükre további tájékoztatással és időpont egyeztetés céljából akár hétvégén is.

Ár

Irányár 182 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Partners Kft
Név BH Admin
Telefon +36 1 315 3367,+36 70 605 Mutasd
Email bhpingatlan@ Mutasd