Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege ikerház
Belső terület 159 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 5+1 félszoba
Telek terület 482 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: jó
Épült 1993
Épület szintje 2
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Még mindig keresi álmai otthonát?
Ha igen jöjjön el, nézze meg ezt a két generáció részére is alkalmas ikerházat.
Az ingatlan XVIII. kerület kedvelt kertvárosi részén, az Almáskertben található. Ehhez az ingatlanhoz szépen parkosított, öntöző rendszerrel ellátott 482 m2-es telek tartozik, ahol minden adott a nyári piknikezéshez, és a pihenés óráinak kellemes eltöltéséhez.
A 159 m2-es ház két külön bejáratú lakrészből áll, így két generáció részére is alkalmas, de szükség esetén egybenyitható a két lakrész. A ház egy része a 70-es években épült, majd 1993-ban került sor a bővítésre és a tetőtér beépítésére. A cserép tetős ház téglából épült, hő- és hangszigetelt fa nyílászárókkal. Az ablakok redőnnyel kiegészítettek. A folyamatosan karbantartott ház 2018-ban 10 cm-es szigetelést kapott, ezzel tovább csökkentve az amúgy is igen alacsony fenntartási költségeket. Fűtése hőtárolós kombi cirkóval, de igény szerint a kiépített hűtő-fűtő klíma is használható, vagy kandalló építhető.
A kisebb lakás egy szoba összkomfortos, külön villanyórával, míg a nagyobb, belső két szintes lakás 4,5 szobás. A lakás jó elrendezésű, világos, napsütéses. A földszinti részen található az amerikai-konyhás nappali, külön WC és külön fürdőszoba, előszoba és a kényelmes kialakítású lépcső. A földszinti fürdőszoba a mosókonyha részt is magába foglalja. A felső szinten 3 egész és egy fél, külön bejáratú szoba, és egy kádas, dupla mosdós fürdőszoba található. A jelenleg padlásként funkcionáló tetőtéri részben még kb 60 m2 hasznosítható terület van, ami ideális lehet egy műterem kialakítására is. A házban központi porszívó, hűtő-fűtő klíma, riasztó került kiépítésre. A tulajdonosok kényelmét szolgálja az elektromos kapu és garázsajtó. A garázs 33 m2-es, kétállásos, aknás, ahol 380 V is ki van építve, így esetleg műhelyként is hasznosítható. Közlekedése jó. Iskola, óvoda, vásárlási lehetőség, és az életvitelhez szükséges egyéb intézmények könnyedén elérhető távolságban találhatóak.
Érdemes megnézni ezt a szeretettel teli otthont, mert csak akkor érezhetik, hogy ez az ami Önökre vár!

Ár

Irányár 64,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Rózsa-Mix Ingatlan
Név Rózsa Éva
Telefon +36 70 882 Mutasd
Email rozsamix@ Mutasd