Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege ipari ingatlan
Építési mód könnyűszerkezetes
Belső terület 1600 m²
Telek terület 6400 m²
Komfort összkomfort
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: újszerű
belül: kitűnő
Épült 2006
Épület szintje földszintes
Energetika nincs
Lift van
Kilátás utcára,
AUTÓSZALON !

ELADÓ Bp. X. kerületben 24 éve rentábilisan működő Kft AUTÓSZALON és személygépkocsi MÁRKASZERVIZ fő profillal, saját tulajdonú 6400 nm telephellyel a rajta levő felépítményekkel, az összes szerszámmal és berendezéssel, valamint az ott dolgozó személyzettel együtt, forgalmas útvonal közelében, szépen kialakított parkolóval. Minden modern és újszerű, azonnal BIRTOKBA VEHETŐ ! Az ingatlan tehermentes tiszta tulajdon viszonyokkal, a cég éves mérleg adatai megtekinthetőek.
A 2006-ban a régi helyett épített új bemutató terem (irodával együtt 600 nm) és szerviz (1000 nm) egyedi tervek alapján könnyűszerkezetes technológiával, fém vázszerkezettel hőszigetelő szendvicspanelekből épült önálló közüzemi mérőkkel.

A bemutató terem D fekvésű, csupa üveg homlokzattal és bejárattal-tetővilágítókkal, 7,5 m belmagassággal, raktárakkal szociális helyiségekkel, átriumos megoldással kialakított irodákkal, klimatizált üzlettérrel.
A falak tapétásak festettek, a belső padozat hőszigetelt járólapos, a nyílászárók funkciótól függően fém és műanyag szerkezetűek hőszigetelő üvegezéssel, fűtése gázkazánnal padlófűtéssel, melegvíz ellátása villanybojlerrel megoldott.

A szerviz lakatos és szerelő műhellyel, raktárakkal szoc. helyiségekkel és egyéb technikai helyiségekkel épült, itt is nagy felületű funkciótól függően fém és műanyag ablakokkal felülvilágítókkal szekcionált távirányítós kapukkal, panel és áttekinthető üveg válaszfalakkal, ipari beton padlóval, fűtése egyedi munkahelyi gáz vonalsugárzókkal, bemutató teremmel közös hideg és melegvíz hálózattal, mennyezeti és egyedi fényforrásokkal.

A kerítésen belül számos új és használt autó részére parkolóhely lett kialakítva, melyek terhére az épület bővíthető.
Kívánság esetén az üzemeltetést munkaviszonyban ügyvezetőként, a jelenlegi tulajdonos felvállalja. Ez szinte garancia az eddigiekhez hasonló-profit orientált működtetésre.

Irányár : 950 MFt

Irodánk kizárólagos forgalmazó !
Hívását a hét minden napján fogadom ! Ha eladásra szánt ingatlana van abban is segítünk.

Ár

Irányár 950 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Rózsa-Mix Ingatlan
Név Tomcsik Erika
Telefon +36 70 369 5 Mutasd
Email erikatomcsik@ Mutasd