Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 81 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2+1 félszoba
Emelet 2 .
Komfort összkomfort
Fűtés központi fűtés
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült kb. 1940
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 5
Energetika nincs
Lift van
Erkély 5 m²
Kilátás utcára, kertre, parkra
KÉT ERKÉLYES, II. EMELETI, VILÁGOS, KIVÁLÓAN ALAKÍTHATÓ, 2+1 SZOBÁS LAKÁS ELADÓ A VÉRMEZŐVEL SZEMBEN!

Budán, az I. kerületben, az Attila úton, a Vérmezővel szemben kínálok megvételre egy nagyon jó alaprajzi elrendezésű, többféleképpen átalakítható, jelenleg 2+1 szobás, erkélyes, 2. emeleti lakást!

Az ingatlan egy szép állapotban lévő, liftes, Bauhaus stílusban épült házban található. A társasház földszint + 4 emeletes, jó állapotú, kis lakóközösségű, rendezett.

Az eladó lakás a társasház 2. emeletén helyezkedik el, bejárata közvetlenül a lépcsőházból nyílik, megközelíthető lifttel, vagy gyalogosan is. Alaprajzi elrendezése kedvező, a mai kor elvárásainak megfelelve, könnyen átalakítható. Tájolásának köszönhetően, főleg a nappali és a hall, kifejezetten világos, a többi helyiség pedig egy is fantáziával, azzá tehető. A 81 nm alapterületű ingatlan a következő helyiségekből áll: tágas előszoba, konyha, spejz, félszoba, WC, fürdőszoba, hall, nappali, hálószoba, valamint 2 db erkély. Külön kiemelendő a nappalihoz tartozó, nagyobb méretű erkély, melyről csodálatos és elvehetetlen kilátás nyílik a Vérmezőre. Az ingatlan házon belüli elhelyezkedése rendkívüli adottságokat kölcsönöz a lakásnak. Mivel csak a nappali néz utcára, így több helyiség szinte teljesen csendes. A belső udvar, mely több társasház által körbefogott, igencsak szemet gyönyörködtető, különleges hangulatú, a konyhához tartozó kicsi erkélyről ez szabadon élvezhető is. A belső térelválasztó falak nagy része mozgatható, áthelyezhető, így akár teljesen újragondolt beosztású lakás alakítható ki.

A lakás fenntartási költsége valamivel 60.000 Ft felett alakul, ebben az összegben benne van a fűtés, vízfogyasztás, közös költség, továbbá egy felújítási alap is! Ezen kívül csak a villany fizetendő.

Az ingatlan tulajdonviszonya tiszta, birtokba vétele egy hónapon belül megoldható.

A lakáshoz pincei tároló is tartozik.

Irányár: 75 MFt

Ár

Irányár 75 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Partners Kft
Név Nagy Csaba
Telefon +36 70 948 Mutasd
Email bh.nagycsaba@ Mutasd
kiemelt