Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 151 m²
Építési állapot új
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 848 m²
Komfort összkomfort
Fűtés padlófűtés
Ingatlan állapot kívül: új
belül: új
Épült 2021
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Gyöngyösön a Napkelte utcában panorámás kilátással 848m2-es összközműves telken eladó egy br. 177,23m2 alapterületű, nettó 40,8m2 pinceszinten lévő garázzsal, nettó 110,13m2-es lakótérrel + 39,1m2-es terasszal rendelkező cseréptetős családi ház.

Az ingatlan homlokzati falai Leiertherm 30 N+F falazóanyaggal épülnek, a válaszfalak Leiertherm 10 N+F téglákból készülnek.

A homlokzati szigetelés 10 cm vastagságú Austrotherm GRAFIT típusúak lesznek. A padlószerkezetnél 12 cm vastagságú Austrotherm ATN-100 lépésálló polisztirol hab hőszigetelés készül. A padlástérben 22 cm vastag lépésálló Knauf típusú kőzetgyapot paplan réteg készül
hőszigetelő rétegként.

A nyílászárók Fenstherm gyártmányú, 6 légkamrás, műanyag szerkezetű ablakok és bejárati ajtók készülnek, a terveken jelölt méretekkel, fehér, vagy szürke színben.

A fűtést és a meleg víz ellátását kondenzációs gázkazán fogja biztosítani. Az épületben készül egy, acélszerkezetű kémény a kondenzációs gázkazán égéstermékeinek kivezetéséhez és egy egykürtős kémény a kandallós egyedi fűtéshez, illetve a tartalékfűtés biztosításához.

A kandalló biztosítja az épület megújuló energiával való ellátását, több mint 25%-ban.


Az utcai kapu és a garázsajtók elektromosan mozgathatóak lesznek, az utcafronti kerítés zsalukő alappal, zsalukő oszlopokkal és fa lécezéssel készül.

A hideg és meleg burkolatok választhatóak és az ár részét képezik (hidegburkolat: 7000 ft/m2 ig, meleg burkolatok: 5000 ft/m2-ig)


A teljes tervdokumentációt érdeklődő ügyfeleinknek szívesen bemutatjuk.
Ha hirdetésem fel keltette érdeklődését kérem hívjon bizalommal akár hétvégén is.

Ár

Irányár 83 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Partners Kft
Név Németh Zoltán László
Telefon +36 70 500 Mutasd
Email info@ Mutasd