Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege ikerház
Belső terület 121 m²
Építési állapot új
Építési mód tégla
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 279 m²
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: újszerű
belül: újszerű
Épült 2021
Épület szintje 2
Energetika nincs
Erkély 4 m²
Terasz 18 m²
Még mindig keresi álmai otthonát? Ha igen, akkor a Szigethalom Duna-part közelében most épülő 121 m2-es ikerházban minden álmát megvalósíthatja, hiszen itt lehetősége van az Ön igényeinek megfelelő színek és burkolatok kiválasztására.

Az ingatlanhoz 279 m2-es saját használatú kert tartozik. 30 cm-es porotherm téglából épült, 10 cm-es grafitos dryvit szigeteléssel. A tető Bramac beton cseréppel fedett. A bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági ajtó, míg az ablakok 5 légkamrás műanyag ablakok.
A fűtésről és a meleg vízellátásról energiatakarékos kondenzációs kazán gondoskodik. Amennyiben szeretne geotermikus fűtést, jelenleg még az is megoldható némi felárral. A fürdőkben és a WC-kben padlófűtés kerül kiépítésre, míg a többi helyiségben radiátorok biztosítják a meleget. Amennyiben a többi helyiségben is padlófűtést szeretne, az is megoldható.

A belső kétszintes lakrész földszinti része: amerikai konyhás nappali, szoba, kamra, külön WC és külön fürdőszoba közlekedő és faburkolatos lépcső. A lakás hangulatát emeli a nappalihoz kapcsolódó 18 m2-es terasz. A bejárat előtt egy szintén kellemes hangulatú mini terasz került kialakításra.

Az emeleti szinten 3 külön nyíló szoba, gardrób szoba, fürdőszoba, közlekedő és a lépcső található. Itt került kialakításra külön helyiségben tárolási lehetőség és a kazán. Az emeleti részhez két erkély tartozik, melyeken a korlát kovácsoltvasból fog készülni. Amennyiben szüleit, vagy gyermekét esetleg barátait szeretné közelükben tudni, az ikerház másik fele, mely ennek tükörképe szintén eladó.

Ár

Irányár 49,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Rózsa-Mix Ingatlan
Név Rózsa Éva
Telefon +36 70 882 Mutasd
Email rozsamix@ Mutasd