Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege üzlethelyiség utcai bejáratos
Belső terület 34 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Emelet nincs emelet .
Komfort összkomfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújított
Épült kb. 1950
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje földszintes
Bútorozottság igen
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika :
Lift nincs
Kilátás utcára,
Budapest, Corvin negyedben eladó egy teljesen felújított, több évtizede működő, utcai bejárattal rendelkező fodrász üzlet teljes berendezéssel. Az igen hangulatos, kedves kis üzlet alapterülete 17 m2, de a több mint 5 m-es belmagasságot kihasználva a galérián egy igencsak praktikus, élhető lakrész lett kialakítva, megduplázva (34 m2) így az alapterületet.
Itt a munka szünetében kényelmesen pihenhet, esetleg kozmetika, vagy műköröm építésére is hasznosítható, s így a vendégek egy időben szépülhetnek. Az üzlethelyiség teljes felújításon esett át, és azóta is folyamatos a karbantartás, és szépítgetés. Fűtése jelenleg mobil klímával megoldott, de visszaállítható a konvektoros fűtés is. Mivel körül ölelik a környezetében lévő lakások, üzletek, így igen alacsony rezsivel rendelkezik az ingatlan. Az üzlethelyiség akár céggel együtt is eladó. Amennyiben üzletként kívánja hasznosítani előnyére válik, hogy egy bejáratott, jól működő üzlet, és a körút közelsége miatt igen nagy a gyalogos forgalom is, mely folyamatosan bővülő vendégkört generál.
Jól hasznosítható bármilyen más célú vállalkozásra, irodának, szolgáltatásra, de kialakításának köszönhetően lakásként is. A környék ellátottsága, közlekedése kiváló. Jöjjön el, nézze meg, és álmodja tovább.

Ár

Irányár 27,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Rózsa-Mix Ingatlan
Név Rózsa Éva
Telefon +36 70 882 Mutasd
Email rozsamix@ Mutasd